Птахи пустелі назви. Африка: Тварини пустелі Сахара

«У Східній Азії у нас є теорії про те, як неоміфіческіе популяції змінили параметри рельєфу і ландшафту таким чином, що мусони більше не досягають глибин землі», пише Райт. На його думку, гіпотеза антропогенного опустелювання не виключає теорію минулого. Це тільки посилило цей природний механізм.

У нинішній Сахарі були озера і тече річки. Там буде багато різноманітної рослинності. Ми повинні піти до них, провести археологічні дослідження і подивитися, що роблять люди, – каже Райт. Океани течуть: Атлантичний, Спокійний і Індійський, Північне Морське Арктичне Море. В Євразії також розташоване найбільше прісноводне озеро в світі – озеро Байкал і найбільше незабруднене водосховище – Каспійське море. І найбільший півострів – арабська, і саме рідкісне місце в східній Індії, і найвища гора – Мон-Еверест – також в Євразії. Літо тут всього 2 місяці. Потім верхній шар грунту дозріває, а вічна мерзлота глибше. Інша частина року – зима. Тваринам важко отримати їжу, так що їх небагато. Водні птахи гніздяться влітку. На південь від тундри знаходиться зона хвойного лісу, звана азіатської тайгою. Клімат м’якше. Тваринний світ набагато багатший. Далі на південь є листяні листяні ліси взимку. Ці ліси в Азії знаходяться на Далекому Сході, в Європі вони були розрізані або в значній мірі трансформовані. Тварини, що живуть в цьому районі, благородна їжа з фруктами, різні трави, гриби; Взимку він мохи та лишайники зі снігу і гавкають кущі та дерева. Він використовується для боротьби під час спарювання. На початку року падає, а нові ростуть до осені. Олені живуть в маленьких стадах, яких очолює самця. Весна приходить в світ, як правило, один молодий. Курка залишає одного оленя в кущах, коли він їде. Він піклується про це до самого падіння. Оленяр живе в тундрі, харчується соковитими травами і чагарниками, а взимку подорожує на південь до полярної кордоні лісів. У оленів і самців є роги. Вони живуть у великих зграях. Вони були частково одомашнені арктичними людьми. Молоді народжуються в кінці зими, під час походу на пасовища Тундра. За цей час багато ослаблені дорослі і молоді люди стають жертвами вовків. Маленький гусак в тундрі, в Європі тільки в Скандинавії. Гніздо укладається на землю, вкрита мохом. Складається з 4-6 кремових білих яєць. Годування гусей – це тонкі листи, насіння, кореневища і соковиті коріння різних рослин. У нього сезонні походи: в травні-квітні він летить на північ, а в серпні-жовтні літає на південь. Він дає високі, скрипучі голоси. Білий ведмідь живе в тундрі і зоні проходу. Взимку його хутро білий, а влітку коричневий. Корми полярного жука – листя різних рослин, а взимку – м’які гілочки і кори від пагонів куща. Зубр – король лісу. Зубна їжа – це трави і м’які пагони кущів і дерев, суха зимова трава, вигнана з-під снігу. Йому подобається котитися в грязі або сухого пилу. Вагітність триває 265 днів, молоді зубці після народження доходять до 35 кг і знаходяться під опікою їх матері протягом 2 років. Норвезькі види хижих морських ссавців. Найвідоміші великі ікла. У коней немає лопатей вуха. На їх верхній губі товсті сенсорні волосся. Морс зіграв важливу роль в житті людей Арктики, які полювали за м’ясом, шкурами, жиром, ударами і кістками. Їжа моржа – це головним чином молюски та мідії, які виявлені або викопані з морського дна, використовуючи їх великі ікла. Коричневий ведмідь живе в Європі і Азії. Це один з найбільших наземних хижих ссавців, хоча він не зневажає рослинну їжу: фрукти, соковиті бульби і цибулю. Його велика слабкість – мед диких бджіл, після чого він може піднятися на дерево, Взимку падає уві сні. Сплячий ведмідь виробляє 2-3 ведмедика. Спочатку дуже незручно, вони смокчуть молоко і швидко ростуть. Морський поріддя. Довжина – 130 см, довжина хвоста – 30 см, вага до 45 кг. Її їжа – молюски, ракоподібні, морські їжаки та інші морські тварини. Щоб дістатися до сильно закритого молюска, він використовує камінь, щоб розбити його раковину. Інші тварини, що живуть в регіонеГлузекВілікСообл У зимових лісах лежать сніг і холод, а літо тепле і вологе. Тут багато гризунів, копитних і рептилій. У гарячих пісках живуть павуки, ящірки, висушені. У високих горах також є різні тварини. Деякі з них рідко спускаються по рівнині – чим вище вони, тим менше ворогів. Тварини, що живуть в цих районахПеревод в горах. Протягом дня він не може знайти притулку. У нього дуже товстий і пухнастий хутро. З сутінками і вночі виходить полювання. Полювання на копитних, зайців, птахів. Сніговий барс – одинак, як раз вчасно, щоб злучитися з цими прекрасними кішками. Він залишається в невеликих групах по 2-5 чоловік, приєднавшись до стадам тільки на час міграції. Одночасно жінка народжує двох молодих. Велике і сильне тварина, що живе високими горами. Найрозвиненішим нюхом є запах. Які різні рослини, які часто зариваються під сніг великими і сильними копитами? Влітку самка народжує одного молодого чоловіка, якого доглядають понад рік. Оскільки він був давно одомашнений гірськими народами і забезпечений молоком, м’ясом і шкурами. Варан Комодо Найбільша ящірка на Землі. Дорослі екземпляри мають довжину більше 3 м і вага 150 м кг! У нього дуже сильні кінцівки, озброєні довгими вигнутими пазурами. Постійно вивчаючи навколишнє середовище, продовжуючи тривалий мобільний мову. Його їжа складається з різних дрібних тварин, які ковтають цілі або розколоті. Він може легко полювати на маленького оленя. Він також харчується падаллю. Вони дуже ненажерливі і швидко ростуть. Він схожий на корову, але сильний і майже не побудований. Чоловіки зігнуті довгими рогами в спині, жінки набагато менше. Вони живуть в зграях. Його звички погано відомі. Занурені трав’янисті або лісисті круті схили. Він живе в невеликому стаді самців чоловічої статі. Чоловіки в середині дня б’ються один з одним. Вони їдять траву і трави, молоді гілочки. Інші тварини, що живуть в цьому районі. СухакЛіс. Загальний маркурДелікулус. Бугбуг. Маньчжурський гумус особливо вологий – там багато шарів водно-болотних угідь. Пальми, акація, гігантський бамбук, гігантські тропічні дерева, густо вирівняні ліанами. Велика Панда – також бамбуковий ведмідь. Він живе в гірських лісах південного Китаю. Біла голова з чорними вухами і «очима», чорна лапа, білий гребінь. Це так називається. Шостий палець, навпроти іншого, полегшує захоплення пагонів бамбука. Тільки під час спарювання пари пари. Жінки проводять молоду раз на рік. Вони не засипають в зимовому сні. Його характерна забарвлення, ймовірно, буде хорошим камуфляжем в тінистому лісі, особливо вночі під місячним світлом. Активність цієї тварини падає на ніч. Він харчується виключно рослинною їжею, головним чином листям дерев і чагарників, болотної і водною рослинністю. Рід цього виду полягає в тому, що чоловіки і жінки бігають по колу, свистячи і обнюхуючи зовнішні геніталії один одного. Після 13 місяців вагітності самка зазвичай виробляє один, рідше два молодих. Через тиждень вона може слідувати за своєю матір’ю. Він стає незалежним на своєму другому році життя. Малайян Тапір може прожити близько 30 років. Білогрудий Гібон Один з найменших видів мавп. Довжина тіла до 60 см, маса тіла 4-8 кг, в середньому 5, 5 кг. Вони носять повсякденний і деревний спосіб життя, іноді спускаються на землю. Самка виробляє один молодий підстилку. Створює сімейні групи з 2-6 чоловік з чітко вираженим чоловічим участю в молодому вихованні. Вони вважають за краще фрукти з високим вмістом цукру, особливо фруктові смокви. Є численні, злегка зігнуті зуби в роті. Гребінь покритий чотирма поздовжніми рядами великих кісткових пластин. Їжа – це в основному риба, але є випадки, коли люди нападають на людей. Самка курки складається з 40 яєць, похованих в піску. Лупляться молоді мають довжину тіла близько 40 см, з яких 4 см на шиї і 22 см на хвості. Перевізник мавпи У самця є видатний, розширений огірковий ніс в кінці, у старого чоловіка ніс подовжується до 10 см і висить. Ніс у жінки менше і піднімається вгору. Мрійники живуть в основному в деревної життя. Найбільша активність – з пізнього вечора до заходу. Вони харчуються листям, фруктами і насінням. Вони також їдять маленьких безхребетних. Вони живуть в невеликих постійних групах. Після 166-денної вагітності жінка народжує мавпу, яка знаходиться поруч з нею близько року. Чоловіки досягають статевої зрілості на своєму сьомому році. Інші тварини, що живуть в цьому районі Гімалайські голови. Сейлор. Ямайська літаюча жаба. ГаурОрангутан. Атлантичний і індійський океани, Середземномор’ї і червоні харчуються цим. Це найгарячіший континент земної кулі. Північна Африка є домом для найбільшої пустелі в світі – Сахари. В Африці є тільки два сезони: сухий і дощовий. Сухий сезон особливо гарячий. Африканський рослинний світ надзвичайно багатий і вигадливий. Африка є домом для численних злаків, овочів і кави. Це плоскі або злегка горбисті місцевості, де трав’янисті місцевості проходять тут і там в рідкісних натовпах товстих колючих чагарників. Під час дощового сезону дощів савана покрита високою травою. Як і в савані з великою кількістю рідкісних, воістину унікальних тварин, немає іншого куточка земної кулі. Тварини, що живуть в цьому районі. Гіпопотам. Береги озер і річок. Його їжа – трава, що впали фрукти і водні рослини. Прекрасно плавайте і пірнайте, він також знаходиться внизу. Потові залози виділяють червону рідину, яка захищає шкіру від тривалої води. Біла гадюка Це маленький стерв’ятник. Голова і шия покриті голою жовтої шкірою. Вона харчується падаллю. В Африці його слабкість – страусині яйця, які ламають камінь, утримуваний в камені. Він дуже обережний і тікає в найменшій небезпеці. Дорослий самець виконує високі стрибки, попереджаючи про інших пасуться поблизу тварин. І для хижака це означає «Я здоровий і сильний». Вони підстрибують на кілька метрів. У ньому мешкають дрібні солоні і солонуваті озера. Гніздо у великих колоніях. Він має довгі рожеві ноги, великий вигнутий рожевий дзьоб з чорним кінцем і рожевим оперенням. Він харчується маленькими тваринами і планктоном, злитим дзьобом. У нього вигнуті роги. Головним противником гну є лев, але і гієни. Особливо вразливими є молоді чи тендітні люди. Молоді народжуються з приходом сезону дощів, коли є багато свіжої трави. Інші тварини, які живуть в цьому районі. Це земля вічного літа, де температура постійно висока. День і ніч в джунглях звуки папуг кричать, кричать в гілках мавпи. Найбільший африканський папуга Африки. Він живе в маленьких зграях. Він проповідує в кронах дерев. Він робить свистки і хрипкі верескливі крики. Тейм, може легко навчитися вимовляти слова. Можливо, вони пам’ятають більше, ніж королівський пітон. Він належить до найменших незнайомцям. Цікаво поведінка цієї змії: перелякане згорнулося в кулястому кулі, засунувши голову. Вона харчується дрібними ссавцями. Він веде нічне життя. Окапі більше коні, а шия коротше жирафа. Він веде нічне життя: він залишається прихованим в гущі дня. Він харчується листям і гілочками. Окапі дуже рідкісна і підлягає захисту лише леопарда, дуже скритна і обережна. Він мешкає в кущах, лісах і савані. Протягом дня зазвичай ховається в дереві. Вона повільно ковзає як можна ближче до жертви, після чого кидає кілька крапель. Він дуже добре плаває і іноді полює за рибою. Діана лемур Один з найкрасивіших і красивих лемурів. Зазвичай залишається в найвищих частинах коронок дерева. Активний днем, вночі спить в укриттях. Він живе в сімейних групах з декількох десятків людей. Він живить фрукти, листя, а також яйця і курчата. Інші тварини, що живуть в цій області. Християнський кігті. Глобуси. Грейбород. Камелос. Африканський слон. Вони – реліктові тварини. З вищих ссавців, до приходу людей, в Австралії жили лише кілька гризунів і кажанів. Оточений напівпустелями з чагарниками з кукурудзи з акації і евкаліпта. Полукарлікі переходять в савану, савану – в евкаліптові ліси. В горах, де є достатня вологість, ростуть сільські папороті і вздовж пальм. Її тіло вкрите вертикально колючими лускатими лусочками, яке виглядає як дуже небезпечний монстр. Грибна їжа – головним чином мурахи. Він має цікаву адаптацію, яка дозволяє використовувати воду з роси. Епідерміс на голові має мікроскопічні канавки, де вода тече до щелепи і проковтує. Самка молочка складається з 10 яєць, які будуть ховати в піску. Існує 5 видів колосків. Шкіра покрита волоссям і гострими шипами. Довгий і вузький рот позбавлений зубів. Закуски – це головним чином мурахи. Потужні лапи з довгими кігтями. Орел складає 1 яйце, яке поміщають в мішок на живіт. Молодий люк приблизно через 10 днів. Мішок залишається протягом 2 місяців. Казуар, вертоліт і сильна літаюча птах. У нього сильні ноги, але він зазвичай не біжить. На голові великий ріст кістки. Це допомагає йому пробиратися крізь чагарник. Це осілий птах. Він харчується фруктами, насінням, листям, безхребетними і маленькими хребетними. Самка робить кілька зелених яєць маленькому отвору в землі і залишає їх чоловікові. Під час шлюбного сезону самка «кидає» яйця кільком самцям. Сам батько сидить, а потім піклується про потомство. З довгим і тонким, сильно вигнутим гострим дзьобом. Часто оселилися у людини. Її їжа – це фрукти, комахи та інші безхребетні. Відомі випадки нападу цих папуг на овець, що пасуться. Папуга знову і знову сидить на спині овець і гризе міцним дзьобом, поки втомлені овець не впадуть. Тоді у всіх папуг велике свято  Інші тварини, що живуть в цій області. Чоловіки в період черепах створюють незвичайні уявлення, перебільшують свої прикраси і займають незвичайні позиції. Гніздо зроблено з паличок в короні дерев. Самка відкладає для нього 1-2 яйця. Їжа Райського їжі включає фрукти, комахи і деревні амфібії і ящірки. Королівський королівський королівський король. Межі між ними – це перешийок Панами. Тихого океану, Атлантичного океану і Арктичного моря. Влітку він сидить на зелених пасовищах і закінчує похід на південь. Його їжа – соковиті рослини тундри і зимові мухи, лишайник і суха трава. Він відмінно підготовлений до проживання у воді. Між пальцями є мембрана, а сплющений хвіст служить кермом. Земля рухається складніше, ніж під водою. Деякі служать тільки для відпочинку, в той час як в інших жінка народжує і годує молоду. Канадські видри годують рибу, водяних гризунів і птахів. Вона оселилася в трав’янистої, кам’янистій, болотистій і пустельній. Він менше, ніж європейська воша, але лапи такі ж великі, широкі і щільно вкриті хутром. Тільки живі Горіхова полювання зазвичай полює за кроликами, молодими оленями, птахами і гризунами. Він також ловить рибу. У нього прекрасний погляд і слух, слабкий запах. Їх квартира являє собою споруду під назвою вулик, розташоване на воді і побудоване з гілок, глини і мулу. Над рівнем води знаходиться вітальня. Рівень води бобрів регулюється будівництвом дамб. Найдовший був 690 м і був побудований на річці Джефферсон. Боброва їжа – листя, молоді гілочки і кора. Бобри не потрапляють в зимовий сон. Він має чорне хутро з білими смужками. Він часто піднімає хвіст гори, так що його можна побачити здалеку. Він має довжину 20 см і важить 600 грамів. Він живе на берегах річок, покритих кущами. Він харчується комахами, маленькими ссавцями, пташенятами птахів, меншими зубами і рептиліями, які потрапляють у воду. Вона буде їсти все, що може зловити і проковтнути. У чоловіків сильний і хрипкий голос. Навесні, коли їх десятки, звук гучних Риков з води. Розвиток пуголовків триває 1-2 роки.

Ссылка на основную публикацию